A bukmékerek újabb Max Verstappen-Charles Leclerc csatára számítanak a hétvégi Miami Nagydíjon, míg a Mercedesek dobogós helyezésére is meglehetősen nagy oddsszal fogadhatnánk.

Nehezen indult a Forma-1 új korszaka és 2022-es szezonja a Mercedes csapatának szempontjából, hiszen nyers tempó tekintetében a harmadik-negyedik helyen állnak, Lewis Hamilton pedig mindössze a hetedik pozícióban áll a pontversenyben.

A fogadóirodák pedig arra számítanak, hogy nem kap új erőre Miamiban a német istálló, hiszen 6-os szorzót kínálnak Hamilton és Russell dobogós helyezésére is, míg valamelyikük esetleges győzelmével 41-szeresére növelhetnénk a befektetésünket.

Eközben Verstappen 2,1-es, Leclerc pedig 2,35-ös szorzót kapott, míg Perez (11) és Sainz (13) már messze van a csapattársaiktól. Norris győzelmére szintén 41-es szorzót kínálnak, 100-as oddsz alá pedig még Ricciardo, Bottas és Alonso fért, be ők hárman 81-es szorzót kaptak.

Ha győztes autóra fogadnánk, a Red Bullra kapjuk a legkisebb szorzót (1,9), majd a Ferrari (2,1), a Mercedes (21), a McLaren (29), az Alpine (67) és az Alfa Romeo (67) következik, míg egy Williams-győzelemmel 1501-es oddszot foghatnánk.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL