hero image
dppi

Toto Wolff a tél folyamán is nagy projekten dolgozik

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2022/12/12 09:59
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elmondta, az egyik legfontosabb téli feladat számára az lesz, hogy Lewis Hamilton aláírjon újabb évre/évekre a német istállóval.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Bár a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon már több hete túl vagyunk, a Forma-1 szereplői csak rövid időn keresztül pihennek: természetesen ebben az időszakban is rengeteg feladata van a csapatoknak.

A csapatfőnök Toto Wolff is elmondta, hogy hosszú feladatlista áll előtte a következő hetekre, hónapokra, többek között Lewis Hamiltonnal is szeretne szerződést hosszabbítani – a hétszeres világbajnok jelenlegi kontraktusa 2023 végéig érvényes.

„Nos, a feladatlista elég hosszú. De minden bizonnyal Lewis szerződése az egyik olyan téma, amivel a tél folyamán foglalkozni fogunk. Nincs pontos határidő erre.”

Wolff nem tulajdonít nagy jelentőséget pilótái eredményeinek, mondván, a Mercedes nem érte el a célját, a végső győzelmet, így Hamilton és Russell is arra koncentrált, hogy visszahozzák a Mercedest erre a pozícióra.

Hozzátette, hogy Hamilton semmiképpen sem frusztrált, hogy elveszítette azt a rekordot, hogy minden szezonban legalább egy futamot megnyert.

„Nem igazán néztem az eredményeket, mert nem a győzelmekért versenyeztünk. És mindkét pilóta arra van kalibrálva, hogy győzelmi helyzetbe hozza magát, és az autó erre egyszerűen nem volt elég jó. Együtt dolgoztak azon, hogy a megfelelő működési tartományba hozzák a kocsit.”

„Szóval nem hiszem, hogy az elején igazán számított volna számukra, hogy az egyikük a második, a másikuk pedig a harmadik helyen végzett, vagy éppen fordítva, ez lényegtelen, és ugyanígy az összes eredmény az év során lényegtelen.”