hero image
DPPI

Toto Wolff reakciója mindent visz Alonso kanadai manővere láttán (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/06/22 10:55
A Mercedes főnöke mintha kissé túlzásnak érezte volna Fernando Alonso kormánymozdulatát Lewis Hamilton mögött a bokszutcában.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Toto Wolff egy több mint kiváló csapatfőnök, megkérdőjelezhetetlenül az egyik legjobb. Ezzel együtt kiváló üzletember, és nem lehet azt mondani, hogy ne élné bele magát az eseményekbe, mert nagyon is.

A legendás asztalcsapkodását mindenki imádja, és minden futamot úgy él meg, mintha az az első lenne. Az F1 az élete, és a Mercedesszel olyan sikereket élt át, amire talán a legvadabb álmaiban sem számított.

Egy ideje viszont a Red Bull az úr a háznál, fordult a kocka, és sorozatban ez a harmadik olyan év lehet, amikor Max Verstappen lesz a világbajnok. Erre nagyon komoly esély van, viszont a Mercedes nem adja fel.

Már csak amiatt sem, mert ennyivel kerülhetnek közelebb jövőre, ami egy végtelenül szoros csatát hozhat. Nem beszélve az Aston Martinról, akikkel egy szinten lehetnek, de inkább mögöttük, majd jön a Ferrari.

A Kanadai Nagydíjon is volt pár érdekes jelenet, mint amikor Hamilton bevágott Alonso elé a bokszutcában. Wolff reakcióját is videóra vették, aki mintha sokallta volna a kétszeres spanyol világbajnok kormánymozdulatát.