hero image
Lewis Hamilton / X

Úgy ragyog Lewis Hamilton ruhája Miamiban, mint egy diszkógömb (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/04 20:58
Hiába van fényes nappal Miamiban, Lewis Hamilton gyakorlatilag diszkógömbként ragyogott a paddockban.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Lewis Hamilton sokak számára már azzal megosztóvá vált, hogy sorra nyerte a világbajnoki címeket az F1-ben, mint most Verstappen. Valamiért ez jut az aktuális domináns versenyzőknek, amiről Vettel is sokat tudna beszélni, míg Alonso hiába a valaha volt egyik legjobbja, nem jutott ki neki a jóból.

A modernebb korszakból még Michael Schumacher mondhatta el ezt magáról, csak ő sok szempontból érintetlen volt a szurkolók számára a Ferrari miatt. A Ferrarinak azonban azóta sem volt domináns korszaka, viszont most azon dolgoznak, hogy Adrian Newey végre náluk kössön ki, aki a lehető legnagyobb igazolás lenne.

Hamilton szemei is felcsillantak emiatt, mert jövőre már a Ferrarinál fog versenyezni. Régóta vágyott arra, hogy közösen dolgozzon Newey-val, aki egykor a McLarennek is tervezett autókat, nem is akármilyeneket. A legnagyobb zseniről van szó, ez nem is lehet kérdés, és a tudása minden pénzt megér.

Ha már Hamilton, említsük meg a legutóbbi szettjét, ami minden eddiginél feltűnőbbre sikeredett. Mintha csak egy diszkógömb sétált volna be a paddockba a Miami Nagydíjon, ráadásul fényes nappal. Hirtelen alig akartunk hinni a szemeinknek, de Lewisnak ez is jól áll, abszolúte érzi a hangulatot az USA-ban.

https://www.instagram.com/p/C6jErPoA_qU/