hero image
X/Scuderia Ferrari HP

Új felvételek jelentek meg a Ferrari valaha volt legmenőbb F1-es szereléséről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2024/04/25 17:18
Újabb és újabb fotók, videók jelennek meg a Miami Nagydíjra készült extra F1-es szerelésről, ami már most a rajongók kedvence.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

A Ferrari időközönként előáll valami újjal, bár ez nem mindig volt jellemző a márkára a Forma-1-ben. Az új vezetőség teljesen más energiákat mozgat meg a csapatnál, miután látják, hogy ebben mekkora a potenciál. Rengeteg új szurkoló csatlakozott a Ferrarihoz, ami nyilván sok millió eurót is jelent a bevételekben.

Ezzel együtt a márka is többet ér, akárcsak a Forma-1, ami részben a Ferrarit jelenti. Az olaszok nélkül nincs F1, senki ne gondolja azt, hogy a sport működhetne nélkülük, de Maranellónak is szüksége van a kategóriára, még ha nem is olyan végletekben, mint fordítva. Egy ellenszéria hamarabb megállná a helyét a Ferrarival, mint a F1 nélküle.

Legalábbis nehéz elképzelni ennek az ellenkezőjét, viszont szerencsére ez nem téma. Voltak idők, amikor nagyon is lehetségesnek tűnt a Forma-1 drámája, de ez már a múlt. Ami pedig a jelen, a Ferrari Miami Nagydíjra készült egyedi szerelés, hozzá a menő napszemüveggel, ami a valaha volt legjobb F1-es szett.

Totálisan más színben pompázik a Ferrari, és egyúttal a régi életérzést kölcsönzik vissza, amikor még nagyon veszélyes volt a Forma-1. Szerencsés Leclerc és Sainz, hogy részt vehet ebben, Hamilton sajnálhatja, hogy csak jövőre csatlakozik, bár nem kizárt, hogy 2025-ben is kapunk valami hasonlót.