hero image

Új logó kerül fel a McLaren autójára a Miami Nagydíjon!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

Motorsport.hu
2022/05/04 11:24
A McLaren csapata bejelentette, hogy az F1-es és az esport csapat többéves partneri megállapodást kötött az egyik legnagyobb kriptopénz tőzsdével, az OKX-szel.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

A McLaren az elmúlt években folyamatosan próbál partnereket maga mellé állítani, és láthatóan egyre színesebb is a csapat autója a különféle partnerek logóinak köszönhetően. A Miami Nagydíj hetén a csapat egy újabb partnert jelentett be.

„A partnerség két olyan globális márkát egyesít, akiknek fontos az innováció és a hozzáférhetőség, a McLaren rajongói elkötelezettségi programja pedig folyamatosan fejlődik, hogy közelebb hozza az embereket a csapathoz, az OKX-szel való kapcsolat támogatja a csapat globális szurkolói élményét” – áll a McLaren közleményében.

A Miami Nagydíjtól kezdve az OKX márkajelzése a McLaren MCL36-on, a versenyzők, tehát Lando Norris és Daniel Ricciardo sisakján, valamint a McLaren F1 Team és a McLaren Shadow Team felszerelésén lesz látható.

„Nagy örömmel jelentjük be ezt az elsődleges partnerséget az OKX-szel a Miami Nagydíj előtt. Egy gyorsan fejlődő területen az OKX egy régóta ismert kriptomárka, amely innovációval, analitikával és pontossággal nagyszerű dolgokat valósít meg” – mondta Zak Brown, a McLaren Racing vezérigazgatója a bejelentéskor.

„Az első alkalommal megrendezésre kerülő Miami Nagydíj tökéletes alkalom arra, hogy elindítsuk ezt a jelentős partnerséget, amelynek keretében az OKX-szel együttműködve új szintre emeljük a rajongói élményt” – tette hozzá Brown.