hero image

Új névadó szponzor érkezett az Alpine-hoz, a festésük is változni fog!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/02/12 11:25
Az Alpine csapata péntek délelőtt jelentette be, hogy hosszú távú stratégiai partnerséget kötöttek a BWT-vel, így az idei festésükben a kék mellett a pink szín is fel fog tűnni az osztrák cég miatt.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Régóta hallani pletykákat arról, hogy az Alpine-nál köthet ki az Aston Martintól távozó vízkezelő cég, a BWT, amely éveken keresztül névadó szponzorként rózsaszínné „varázsolta” előbb a Force Indiát, majd annak a jogutódját, a Racing Pointot.

2021-ben az Aston Martin oldalán maradtak, viszont már nem névadó szponzorként, idén januárban pedig kiderült, hogy távoznak a silverstone-i bázisú istálló mellől. E hét pénteken pedig jött a bejelentés, hogy az Alpine mellett folytatják, méghozzá névadó szponzorként.

A francia istálló bejelentéséből kiderül, hogy idén kék-pink festéssel fognak rajthoz állni, ennél többet viszont csak a február 21-én érkező bemutatójukon fogunk megtudni a fényezésről, bár a tervezőjük, Sean Bull annyit elárult, hogy Miami-stílusú lesz a színkombináció miatt.

A BWT hosszú távú stratégiai partnerséget kötött az Alpine-nal, és a sajtóközleményükben kiemelik, együtt fognak dolgozni azon, hogy világszerte terjesszék a fenntarthatóságra való törekvés üzenetét, többek között az F1 és az autóipar platformjait is felhasználva.