hero image

Új névadó szponzorral, de technikai részletek nélkül mutatták be a Red Bull 2022-es Forma-1-es autóját (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2022/02/12 11:25
A Red Bull szerda délután rántotta le a leplet az RB18-ról, a képekből viszont nem olvashatunk ki sok mindent, hiszen az szinte teljesen megegyezik a Forma-1 tavaly bemutatott 2022-es show carjával.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Szerda délután indult el a Forma-1-es bemutató-dömping – a megnevezés azért indokolt, mert három egymást követő napon tart bemutatót a Red Bull, az Aston Martin és a McLaren, tehát F1-es szempontból mozgalmas napok állnak előttünk.

A Red Bull február 8-án mutatta be az RB18-at, a bemutató folyamán pedig kiderült, hogy a csapat új névadó szponzort kapott az Oracle technológiai vállalat személyében, a festésük pedig nem változott sokat a 2022-es szezonra.

A technikai részletekről viszont egyelőre nem tudni sokat, hiszen az osztrák istálló alig változtatott a Forma-1 tavalyi show carján, szinte teljesen ugyanazt mutatta be az élő közvetítésében, és a csapatfőnök Christian Horner is elmondta, Bahreinben nagyon különbözően fog kinézni a járgányuk.

A szezon előtti tesztek első felvonását február 23. és 25. között rendezik Barcelonában, a „főpróba” pedig Bahreinben lesz március 10. és 12. között, tehát bő két hét múlva láthatjuk először pályán az autókat.