hero image
dppi

Új sorozatba igazolhat Mick Schumacher – francia sajtó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/04/17 18:25
A francia Auto Hebdo értesülései szerint új sorozatban és új kontinensen tűnhet fel a korábbi F1-es pilóta, Mick Schumacher, miután a Prema nagy bejelentést tett.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Nemrég derült ki, hogy a formulaautós juniorszériák egyik legsikeresebb csapata, a Prema nagy fába vágja a fejszéjét, és 2025-től két autóval az IndyCarban is rajthoz fognak állni, azt azonban még nem tudni, hogy kik versenyeznek majd az istállónál.

Ezzel kapcsolatban írt cikket a francia Auto Hebdo, amelyben azon értesülésükről is beszámoltak, hogy az olasz istálló olyan párost szeretne indítani, amelynek egyik tagja egy tapasztalt IndyCar-pilóta, másik tagja pedig egy újonc Európából.

Utóbbi helyre pedig az Auto Hebdo szerint Mick Schumacher is jelölt, aki a Prema színeiben szerezte meg a Forma-2-es bajnoki címét, idén pedig a WEC-ben indul, viszont a lap úgy gondolja, a német vissza akar térni az együléses versenyzéshez:

„Mick sosem titkolta azt az ambícióját, hogy visszatérne az együléses autókhoz. A német újra egy csapatot alkothatna Rosinnak (szerk.: Rene Rosin a Prema főnöke), hogy esetlegesen az IndyCarban induljon 2025-ben” – írja az Auto Hebdo újságírója, Gonzalo Forbes.