A francia Auto Hebdo értesülései szerint új sorozatban és új kontinensen tűnhet fel a korábbi F1-es pilóta, Mick Schumacher, miután a Prema nagy bejelentést tett.

Nemrég derült ki, hogy a formulaautós juniorszériák egyik legsikeresebb csapata, a Prema nagy fába vágja a fejszéjét, és 2025-től két autóval az IndyCarban is rajthoz fognak állni, azt azonban még nem tudni, hogy kik versenyeznek majd az istállónál.

Ezzel kapcsolatban írt cikket a francia Auto Hebdo, amelyben azon értesülésükről is beszámoltak, hogy az olasz istálló olyan párost szeretne indítani, amelynek egyik tagja egy tapasztalt IndyCar-pilóta, másik tagja pedig egy újonc Európából.

Utóbbi helyre pedig az Auto Hebdo szerint Mick Schumacher is jelölt, aki a Prema színeiben szerezte meg a Forma-2-es bajnoki címét, idén pedig a WEC-ben indul, viszont a lap úgy gondolja, a német vissza akar térni az együléses versenyzéshez:

„Mick sosem titkolta azt az ambícióját, hogy visszatérne az együléses autókhoz. A német újra egy csapatot alkothatna Rosinnak (szerk.: Rene Rosin a Prema főnöke), hogy esetlegesen az IndyCarban induljon 2025-ben” – írja az Auto Hebdo újságírója, Gonzalo Forbes.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL