hero image
Fernando Alonso / X

Üvegdobozban szállították Fernando Alonso F1-es autóját Miamiban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/02 15:00
Fernando Alonso F1-es autóját egy igencsak látványos üvegdobozban szállították, jelezvén a helyieknek, hogy a hétvégén futam lesz Miamiban.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A Miami Nagydíj egyre inkább Monacóra hasonlít, amire mindig külön készülnek a csapatok. Nem ritka, amikor a festések is változnak, és ez nemcsak a sisakokra értendő, megvan a maga egyedi hangulata a legendás helyszínnek, mely a kezdetektől része a naptárnak, és nem is lehetne elképzelni nélküle a kategóriát.

Miami még nagyon új, csak a harmadik versenyére készül a Forma-1-ben. Hamar megkedvelték a pilóták a helyszínt, ahol általában jó az idő, remek a hangulat, sokat nyert a sport azzal, hogy az amerikai óceánparti város is bemutatkozhatott. Valószínűleg hosszú időn át lesz tagja a naptárnak, ami egyre több tengerentúli futamot tartalmaz.

A Ferrari is készült a Miami Nagydíjra, új festést kapott az autó, míg Leclerc és Sainz kék színű szerelésben fognak versenyezni. Ricciardo és Cunoda sem panaszkodhat, teljesen átalakult az autójuk festése, és nyilván a többi dolog sem maradt érintetlen, de ez csak a jéghegy csúcsa. Sok látványosságra számíthatunk ezen a hétvégén, amit érdemes lesz figyelemmel követni.

Az Aston Martin például egy üvegdobozban mutatta meg az autóját a nyílt utcán Miamiban. Remek marketingfogást választott ezzel a csapat, ami ráadásul nem kerülhetett sokba, és ennél feltűnőbb megjelenést aligha választhattak volna. Még engedély sem kellett hozzá, nem volt szükség útlezárásokra sem.