hero image

Változik az Alpine F1-es autójának festése az Ausztrál Nagydíjtól

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2022/04/06 11:32
A terveknek megfelelően az Ausztrál Nagydíjtól kezdve visszatér az Alpine autóbemutatóján már látott kék alapszínhez a francia istálló, miután az első két versenyen szinten teljesen pink kocsival mentek a pilótáik.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A 2022-es szezontól kezdve már nem az Aston Martin, hanem az Alpine szponzora az osztrák víztisztító cég, a BWT, amelyet a Forma-1-ben leginkább a pink festéssel lehet összekötni.

Az Alpine az első két versenyen a BWT-nek kedvezve szinte teljesen pink festéssel állt rajthoz, az Ausztrál Nagydíjtól kezdve pedig – az előzetes terveknek megfelelően – már a kék alapszínt láthatjuk Alonso és Ocon autóján, e festés itt tekinthető meg.

Az Alpine felemásan kezdte a szezont, helyenként erős tempót tudtak mutatni, Ocon pedig az egyéni pontverseny hatodik helyén áll az eddig szerzett hetedik és hatodik helyezésének köszönhetően.

Alonso már kevésbé lehet elégedett, mivel Bahreinben egy kilencedik pozícióval nyitott, Szaúd-Arábiában technikai probléma miatt kiesett, Melbourne-ben pedig már az idei harmadik belső égésű motorját kell használnia, a következő behelyezéséért pedig már büntetés jár.