hero image
dppi

Váratlan szettben jelent meg Lewis Hamilton a Miami Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

Motorsport.hu
2024/05/03 17:34
Rendkívül lazára vette a figurát Lewis Hamilton a Miami Nagydíjon, ami részben hazai pálya számára.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Hazai pálya számára, mert régóta rajongója az Egyesült Államoknak, gyakran jár ki, sok barátja él az államokban, és ingatlanokat is vásárolt. A jelenleg tulajdonában lévő Ferrarikat is ott szokta vezetni, de jövőre változik a helyzet, miután aláírt az olaszokhoz, így már csak nagyon ritkán láthatjuk Mercedesszel, ami jelenleg a céges autója.

Sokan várják ezt a nagy pillanatot, ami egykor elképzelhetetlen volt, pedig még Luca di Montezemolo, a legendás elnök idejében is voltak olyan pletykák, hogy Hamiltont akarja a Ferrari. Hogy akkor voltak-e tárgyalások kettejük között, nem tudni, de talán erre is fény derül, ha Lewis megérkezik a Ferrarihoz.

Sok minden változott az évek alatt a Ferrarinál, és most abban reménykednek a szurkolók, hogy Adrian Newey végre átszerződik. A Red Bull rendre meg tudta tartani a tervezőzsenit, aki emiatt olyan projekteket kapott, amilyeneket csak akart. Óriási fogás lenne a Ferraritól, ha Newey megérkezne, amire lehet esély, bár a korábbi hírek szerint javarészt amiatt mondott nemet az évek során, mert nem akart a családjával Olaszországba költözni, annyira szeretik az Egyesült Királyságot.

Hamilton már aláírt a Ferrarihoz, és szokásához híven egy igen meglepő szettek rukkolt elő a Miami Nagydíjon. Több stílust vegyített egyszerre, ami megosztja az emberek véleményét, mert nem mindenkinek jön be. Akik rajonganak érte, azok pedig javarészt odavannak, és nagyon védik őt.