hero image

Váratlanul későn érkezik az Alfa Romeo, először átmeneti festéssel láthatjuk!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/11 11:35
Az Alfa Romeo csapata szokatlan módon csak a téli tesztek első felvonása után mutatja meg a 2022-es festését, és Barcelonában még átmeneti festéssel körözhetnek a svájci-olasz istálló pilótái.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Miközben a legtöbb csapat február eleje és a téli tesztek kezdete közé lőtte be az autóbemutatójának dátumát, addig az Alfa Romeo más utat választott a C42-es kocsi leleplezésére – csak a barcelonai háromnapos teszt után láthatjuk az Alfa végleges 2022-es festését.

Ez azt is jelenti egyben, hogy a szezon előtti tesztek első felvonásán még átmeneti/álcafestéssel körözhet Valtteri Bottas és az újonc Csou Kuan-jü, és bár a Williams és a Haas még nem nyilatkozott a festésének leleplezéséről, várhatóan a svájci-olasz csapat lesz az utolsó a sorban a február 27-i dátumával.

Az Alfa Romeo az egyetlen istálló, amely teljesen lecserélte a 2021-es párosát, miután Kimi Räikkönen úgy döntött, hogy visszavonul a Forma-1-től, Antonio Giovinazzi szerződését pedig nem hosszabbították meg, így az olasz a Dragon csapatával indul a Formula E-ben.