hero image

Verstappen a 2. helye után: „Ennél többet akarunk!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/09 11:38
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen nem elégedetlen a második helye miatt az Ausztrál Nagydíj időmérője után, azt viszont hozzátette, hogy nem érzi magát magabiztosnak az RB18-ban Ausztráliában.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Max Verstappen a második helyen végzett az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, Leclerc végül közel 3 tizedet vert rá az utolsó körében, míg a csapattársa, Sergio Perez a harmadik lett.

A kvalifikációt követően a 24 éves versenyző arról beszélt, hogy nem érzi magát magabiztosnak a Red Bullban, és még nem találta meg, mi lehet a limit a kocsijuk számára a melbourne-i pályán.

„Eddig nem érzem jól magam az autóban a hétvégén, még egy körömön sem voltam magabiztos. Tehát egy kicsit szenvedünk. Ezzel együtt a második hely természetesen még mindig egy jó eredmény.”

„Egyszerűen nem érzem túl jól magam a kocsiban, és nem találom a limitet. Ezt ki kell elemeznünk” – tette hozzá Verstappen az időmérő után.

Végül azzal zárta a Sky-nak adott interjúját, hogy csapatként többet akarnak elérni a második helynél, de örül a második pozíciónak is.

„A versenyen minden stabilizálódni fog, de eddig nem alakultak simán a dolgaim a hétvégén. Természetesen örülök a második helynek is, de csapatként ennél többet akarunk” – mondta az egyszeres világbajnok.