hero image
Twitter / Red Bull Racing

Verstappen akár Schumacher rekordjának megdöntésére is képes lehet?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

A Japán Nagydíj rajtrácsa Verstappen időmérős sikerét követően

FORMA-1

Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj időmérő edzése Verstappen sikerével

FORMA-1

Leclerc az év egyik legnagyobb driftelését mutatta be Suzukában

Motorsport.hu
2023/06/24 12:34
Max Verstappen kimagasló formában versenyez az utóbbi években, aminek köszönhetően sokak szerint akár a nyolc világbajnoki cím is összejöhet.
Ajánlott Videón Verstappen „űrköre” a Japán Nagydíj időmérő edzéséről

Közéjük tartozik a kétszeres világbajnok, Emerson Fittipaldi, aki szerint Verstappenben kétség kívül ott van a potenciál, hogy megdöntse Lewis Hamilton és Michael Schumacher rekordját, akiknek egyenként hét bajnoki címük van.

"Véleményem szerint még túl korai lenne megmondani, hogy Verstappen megdöntheti-e Michael Schumacher és Lewis Hamilton rekordját, de mindenképpen megvan benne a potenciál, hogy megtegye."

"Általánosságban elmondható, hogy egyes rekordok időnként elpusztíthatatlannak tűnnek, ám a történelem mást mond."

"Természetesen Maxnak megvan a lehetősége arra, hogy megdöntse a rekordot. A kora, a fizikai adottságai, az edzettségi szintje és a pszichológiai stabilitása is segíthet neki abban, hogy hétnél többször is megnyerje a bajnokságot", nyilytkotra Fittipaldi.

Max Verstappen jelenleg két bajnoki címmel rendelkezik, ám jó úton halad a harmadik cím felé, ugyanis az idei szezonban is első helyen áll a versenyzők rangsorában, miután nyolcból hat futamot is megnyert.