hero image
dppi

Verstappen álmodni sem mert volna róla, hogy így megfordítják a szezont

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/12/01 17:20
A Red Bull Forma-1-es pilótája, Max Verstappen elismerte, a csapat rázós idénykezdetét követően úgy érezte, nem sok esélye van a bajnoki címre.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A holland pilótának Bahreinben műszaki problémái adódtak, ugyanaz, ami Sergio Perezt is kiütötte a versenyből, majd egy Szaúd-Arábiában aratott győzelmet követően Ausztráliában ismét kiállni kényszerült.

Az első három nagydíjból kettőt Charles Leclerc nyert meg a Ferrarinak, de ezt követően mindössze egyetlenegyszer állhatott a dobogó legfelső fokára, Verstappen pedig átvette az irányítást, 15 győzelemmel védte meg a címét és már négy futammal a vége előtt, Japánban megünnepelhette a bajnoki címet.

Az első versenyhétvégék keserű piruláit követően az ember azt hihette, a Red Bullnak idén nem sok lapot osztanak és Verstappen maga is arról beszélt a Motorsport.comnak, hogy szkeptikus volt esélyeivel kapcsolatban.

„Sosem gondoltam volna, hogy így megfordítjuk az évet, de szerintem a csapatban senki sem. De emiatt ilyen remek dolog a csapat részének lenni, nagyon jól szórakozunk. Persze a teljesítményre összpontosítunk továbbra is, persze ki kell élvezni a pillanatot, ez is határozottan megvolt.”