hero image
dppi

Verstappen azonnal beszúrta a Red Bullt Leclerc Ferrarija elé Vegasban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/11/17 17:34
Max Verstappen megmutatta, ki a háromszoros világbajnok a mezőnyben, Charles Leclerc viszont nem volt szívbajos.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Verstappen karaktere továbbra is megosztó, de ez így szokott lenni az aktuális bajnokoknál. Nem volt ez másképpen, Schumacher, Alonso és Hamilton esetében sem, mert aki sokat nyer, azt előbb-utóbb kikezdik.

A legtöbb többszörös bajnok kivétel nélkül támadásoknak volt kitéve, és ez még inkább igaz erre a korszakra, amikor is ennyire jelen van a közösségi média az életünkben. Borzalmas, hogy mit művelnek egyesek, és ez az F1-et sem kerüli el.

Sajnálatos módon ez mindenhol máshol is jelen van, például a futballban. Nem lehet mit tenni, viszont Verstappen ebben is erős, nagyon jól kezeli a helyzeteket, és igazán nem vesz tudomást a dolgokról.

Úgy van vele, van jobb dolga is, és az élete nem lesz szebb attól, ha belemegy a szócsatákba. Másfajta csatákból azonban kiveszi a részét, és még egy szabadedzést is felhasznál arra, hogy éles helyzeteket gyakoroljon.

Ez Las Vegasban pláne így van, ahol még minden új. Leclerc jelezte is a rádión keresztül, hogy Verstappen máris versenyez, viszont őt sem kell félteni, nem akart túl nagy helyet hagyni a címvédőnek.