hero image

Verstappen csalódott: „Ez frusztráló és elfogadhatatlan!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/10 13:04
A Red Bull versenyzőjének, Max Verstappennek technikai hiba miatt fel kellett adnia az Ausztrál Nagydíjat, ezt követően pedig csalódottan nyilatkozott, és úgy érzi, máris mérföldekkel le vannak maradva a világbajnoki harcban.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Max Verstappen a második helyről rajtolva vélhetően a második helyen is fejezte volna be a versenyt Melbourne-ben, azonban ezúttal is technikai meghibásodással szembesült, ami miatt kiesett.

A 24 éves pilótának így idén eddig egy győzelem és két kiesés a mérlege, a futam után pedig csalódottan nyilatkozott a Sky Sports F1-nak, és egyelőre gondolni sem akar a világbajnoki harcra.

„Máris mérföldekkel le vagyunk maradva, de nem akarok a világbajnoki harcra gondolni jelenleg. Azt gondolom, most az a legfontosabb, hogy végig tudjuk csinálni a versenyeket. Ma is összességében rossz napunk volt, nem volt meg a tempónk és nagyon figyelnem kellett a gumikra is.”

„Úgy tűnt, hogy ebből sima második hely lesz, mert tudtam, hogy nem tudok harcolni Charles-lal. De még be sem tudtuk fejezni a futamot. Ez frusztráló és elfogadhatatlan” – mondta csalódottan a pontverseny hatodik helyére visszacsúszó holland.

„Tudtam, hogy gond van a kocsimmal, és hogy mindig kérdéses, hogy be tudom-e fejezni a futamot. Nem tudom, miért álltam ki a versenyből, de hamarosan visszatér hozzánk az autóm, és a csapat kielemzi a dolgot” – fogalmazott Verstappen.