hero image
dppi

Verstappen egy szabadedzést behúzott, de még nem elégedett

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/03/31 12:29
Max Verstappen nyerte a Forma-1 Ausztrál Nagydíjának első szabadedzését magyar idő szerint pénteken hajnalban, azonban egyelőre még nem elégedett az autó egyensúlyával.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Lezárult a Forma-1 Ausztrál Nagydíjának pénteki programja, amelynek leggyorsabb idejét még az első szabadedzésen Max Verstappen szerezte, aki aztán délután az eső áztatta második gyakorláson harmadik lett, bár az RB19 egyensúlyával még akadnak gondjai.

„Kevés a tapadás és nagyon csúszós itt az aszfalt, szóval nehéz munkára bírni a gumikat. Este átnézzük az adatokat és meglátjuk, mit tehetünk holnap, hogy jó döntést hozzunk” – mondta a versenyző a második gyakorlás után.

A Red Bull sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko arról beszélt korábban, hogy könnyen lehet, Verstappen autóját is úgy állítják be, mint Sergio Perezét, mert ő sokkal elégedettebb volt vele. A holland ennek ellenére optimista:

„Az autó jó volt. Még az este kell egy kicsit tanulmányoznunk, de minden oké lesz. Holnap valószínűleg száraz marad az aszfalt, szóval erre összpontosítunk majd” – fejezte be nyilatkozatát a kétszeres világbajnok.