hero image

„Verstappen elég kemény volt a csapattal szemben...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2022/04/21 15:51
A Red Bull pilótája, Max Verstappen kicsit túlzásba esett az F1 szakértője, Tom Clarkson szerint – a holland versenyző szóhasználatát érezte túlzónak, véleménye szerint Verstappennek vissza kellene vennie.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Egy győzelemmel és két kieséssel a neve mellett a pontverseny hatodik helyét foglalja el Max Verstappen, aki feldúltan nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj után – ezzel együtt Damon Hill szerint jól viseli a gondokat 2021 világbajnoka.

Az F1 Nation podcast házigazdája, Tom Clarkson viszont azt gondolja, Verstappen a kiesés után túlzásba esett a szóhasználatával, és a csapatfőnök Christian Horner helyében rászólna a versenyzőre.

„Max mérges volt a melbourne-i futam után. Az „elfogadhatatlan” szó használata elég kemény volt a csapattal szemben, akik éjjel-nappal dolgoztak az autó miatt” – magyarázta.

„Azt mondta, nincs szüksége fejlesztésekre, csak megbízhatóságra, és majd ő elintézi a többit. Valószínűleg nem téved, azonban ha én lennék Christian Horner, akkor arra kérném, hogy kicsit vegyen vissza” – mondta Clarkson.