hero image

„Verstappen elég kemény volt a csapattal szemben...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/04/21 15:51
A Red Bull pilótája, Max Verstappen kicsit túlzásba esett az F1 szakértője, Tom Clarkson szerint – a holland versenyző szóhasználatát érezte túlzónak, véleménye szerint Verstappennek vissza kellene vennie.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Egy győzelemmel és két kieséssel a neve mellett a pontverseny hatodik helyét foglalja el Max Verstappen, aki feldúltan nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj után – ezzel együtt Damon Hill szerint jól viseli a gondokat 2021 világbajnoka.

Az F1 Nation podcast házigazdája, Tom Clarkson viszont azt gondolja, Verstappen a kiesés után túlzásba esett a szóhasználatával, és a csapatfőnök Christian Horner helyében rászólna a versenyzőre.

„Max mérges volt a melbourne-i futam után. Az „elfogadhatatlan” szó használata elég kemény volt a csapattal szemben, akik éjjel-nappal dolgoztak az autó miatt” – magyarázta.

„Azt mondta, nincs szüksége fejlesztésekre, csak megbízhatóságra, és majd ő elintézi a többit. Valószínűleg nem téved, azonban ha én lennék Christian Horner, akkor arra kérném, hogy kicsit vegyen vissza” – mondta Clarkson.