hero image
dppi

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/30 16:30
Erről lassan könyveket tudna írni Charles Leclerc, aki továbbra sem tudja igazán megfogni Max Verstappent, Abu Dhabiban sem tudta.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Szinte imádkoznak a rajongók azért, hogy Verstappen és Leclerc egy nap ugyanolyan autót vezessenek. Érdekes lenne látni a monacói a Red Bullnál, bár bármilyen autóról is legyen szó, az egyik félnek mindig jobban fog feküdni.

Ha azonban kicsi a differencia, akkor abból hatalmas verseny kerekedhet, mint láthattuk azt Alonso és Hamilton között 2007-ben. Más kérdés, hogy ennek nem lett jó vége, de sajnálatos, hogy a spanyol egy év után máris távozott, így elmaradt a visszavágó.

Verstappennek eddig igazán egy erős csapattársa volt, Ricciardo. Az ausztrál azóta nem egy csapatot járt meg, és nem éppen úgy tűnik, hogy jó döntést hozott, éppen azelőtt ment el, hogy a Red Bull szép lassan visszatért a világbajnoki cím útjára.

Max már háromszoros világbajnok, akinek összességében Leclerc lehet a legnagyobb riválisa. A Ferrari monacói versenyzője Abu Dhabiban is rátalált a Red Bull világbajnokára, aki mellett nem könnyű az élet a pályán.

Egy újabb látványos csatával bővítették csatájuk sorozatát, amiből lesz még pár. Verstappen rendesen kitette a könyökét, de még szabályokon belül, kerék a keréken harcoltak egymással az évadzáró nagydíjon.