hero image

Verstappen ezekben az időpontokban ül autóba Bahreinben

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/03/08 13:06
A Red Bull is nyilvánosságra hozta, hogy milyen beosztásban küldi pályára két pilótáját az utolsó szezon előtti teszten, Bahreinben. Verstappen és Perez egyaránt másfél napot kap az új autóban.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Forma–1-es csapatok az első három barcelonai tesztnap után a második bahreini fordulóra készülnek. Március 10. és 12. között a Bahreini Nagydíj helyszínén lesz lehetőségük felkészülni az egy héttel később kezdődő új szezonra, amelyet szintén ezen a pályán rendeznek majd.

Az izgalom nagyobb, mint valaha az idei szezonban. A Red Bull Racing és a Mercedes kiemelkedett az előző szezonban, az új szabályoknak köszönhetően azonban úgy tűnik, minden a feje tetejére állhat. Mindkét csapatnak figyelnie kell a konkurenciára - McLarenre és a Ferrarira, miközben a többi csapat is fejlődik.

Verstappen és Hamilton számára mindenekelőtt az lesz a lényeg, hogy jól kezdjék meg az új szezont. Mindkét pilóta magas szintű teljesítményt nyújtott az elmúlt szezonban, és alig várják, hogy 2022-ben újra pályára léphessenek. Ez azonban nem lesz könnyű a sok szabályváltozás miatt.

Az első napon Sergio Perez ülhet autóba, sőt a mexikói az egész nap folyamán gyakorolhat, hogy aztán a második nap Max Verstappenről szólhasson. A címvédő a második napon Perezhez hasonlóan teljes napot kap, majd az utolsó napot ketté osztják. A délelőtt folyamán Verstappen, délután pedig Perez ülhet autóba.