hero image
dppi

Verstappen: Ezen a versenyen az utolsó helyről is nyertem volna!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2022/12/05 15:29
A domináns idényt követően Max Verstappent arról kérdezték, hogy melyik idei versenyét tartja a legjobbnak és a legrosszabbnak, előbbi kapcsán nem sokat hezitált.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Rendkívül domináns módon, a 22 futamból 15-ször győztesen intették le a 2022-es szezonban Max Verstappent, aki ezzel pályafutása második világbajnoki címét szerezte meg, mindkettőt a Red Bull színeiben.

A 25 éves pilótától megkérdezték, hogy melyik futamát tartja a legjobbnak és a legrosszabbnak a 2022-es idényből, előbbi kapcsán nem sokat hezitált, a legrosszabb versenyei közül pedig kettőt választott:

„A legjobb futamomnak Spát választanám. Az autónk nagyon jó volt, ráadásul úgy éreztem, hogy minden összeállt. Néha vannak olyan versenyhétvégék, amikor egyszerűen minden csodálatosan alakul.”

„Szerintem ha az utolsó helyről indultunk volna Belgiumban, akkor is nyertünk volna, annyira versenyképesek voltunk” – mondta Verstappen a RacingNews365-nek adott interjújában.

„Hogy melyik volt a legrosszabb? Általánosságban a teljesítményt nézve talán Brazíliát és Melbourne-t mondanám, ott is elég gyengék voltunk. A tempónk borzalmas volt, aztán az időmérőn nem tudtuk megtalálni az egyensúlyt a beállításokban.”