hero image
Max Verstappen / X

Verstappen jól teljesít, de Marko szerint idén nem lesznek dominánsak

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/02/23 10:37
Jól alakul a Red Bull számára a bahreini szezon előtti teszt, hiszen Max Verstappen alig van lemaradva Carlos Sainz Ferrarijától a megtett körök számát tekintve. Helmut Marko ugyanakkor azt gondolja, hogy idén nem nyújtanak majd olyan domináns teljesítményt, mint tavaly.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

A mai nappal megkezdődött a szezon előtti tesztelés Bahreinben, és a Red Bull autóját a kétszeres világbajnok Max Verstappen terelgeti a délelőtti és délutáni etap során egyaránt. A holland ráadásul eddig elégedett lehet, hiszen több mint 30 körnél jár, és az eredményeit tekintve a 2. helyen áll.

De vajon mire lehet számítani idén a Red Bulltól? Sokan arra számítanak, hogy hasonló dominanciával fogják megnyerni a világbajnokságot, míg mások úgy gondolják, hogy a költségsapka átlépése miatt rájuk kirótt büntetés miatt valamennyi visszaesnek.

Ráadásul Sergio Perez szerepe is érdekes lehet, aki a tavalyi szezon második felében nem jött ki jól Max Verstappennel. Ennek a hatása is éreztetheti a hatását, hiszen a mexikói is világbajnoki ambíciókkal rendelkezik.

„Sergio Max miatt fejlődik. És mindenekelőtt: először is három évig el kell tudnia viselni egy olyan csapattársat, mint Verstappen” – jelentette ki Marko a Konre-nak nyilatkozva.