hero image
Max Verstappen / Twitter

Verstappen jól teljesít, de Marko szerint idén nem lesznek dominánsak

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/23 10:37
Jól alakul a Red Bull számára a bahreini szezon előtti teszt, hiszen Max Verstappen alig van lemaradva Carlos Sainz Ferrarijától a megtett körök számát tekintve. Helmut Marko ugyanakkor azt gondolja, hogy idén nem nyújtanak majd olyan domináns teljesítményt, mint tavaly.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A mai nappal megkezdődött a szezon előtti tesztelés Bahreinben, és a Red Bull autóját a kétszeres világbajnok Max Verstappen terelgeti a délelőtti és délutáni etap során egyaránt. A holland ráadásul eddig elégedett lehet, hiszen több mint 30 körnél jár, és az eredményeit tekintve a 2. helyen áll.

De vajon mire lehet számítani idén a Red Bulltól? Sokan arra számítanak, hogy hasonló dominanciával fogják megnyerni a világbajnokságot, míg mások úgy gondolják, hogy a költségsapka átlépése miatt rájuk kirótt büntetés miatt valamennyi visszaesnek.

Ráadásul Sergio Perez szerepe is érdekes lehet, aki a tavalyi szezon második felében nem jött ki jól Max Verstappennel. Ennek a hatása is éreztetheti a hatását, hiszen a mexikói is világbajnoki ambíciókkal rendelkezik.

„Sergio Max miatt fejlődik. És mindenekelőtt: először is három évig el kell tudnia viselni egy olyan csapattársat, mint Verstappen” – jelentette ki Marko a Konre-nak nyilatkozva.