hero image
dppi

Verstappen kiakadt a kiesése után: „Ez egy vicc, egy bohócműsor!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2023/01/15 18:59
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen az egyik legnagyobb virtuális versenyen vett részt a hétvégén, majd egy szerverprobléma miatt kidobta a játék. A holland pilóta nagyon kiakadt a történtek miatt.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Max Verstappen a Team Redline-nal vett részt a virtuális Le Mans-i 24 órás versenyen, ahol csapatával az élen haladtak. Aztán a szervezőknek piros zászlós periódust kellett bevetniük, mert biztonsági problémák merültek fel a szerveken.

Eközben több pilótát kidobott a játék, többek között Verstappent is, aki ezt követően azt mondta, hogy „game over”, hiszen ha visszacsatlakozott volna, több körös hátrányba kerül.

A kétszeres világbajnok ezt követően dühösen, kendőzetlenül mondta el a véleményét a virtuális Le Mans-i 24 órás versenyről, és véleménye szerint a szervezőknek új platformot kellene találnia a verseny lebonyolítására:

„Csodálatos módon azt mondják, hogy ez pech... hát szerintem meg egyszerűen inkompetencia! Nem tudják kontrollálni a saját játékukat. Már harmadszor történik ez velem, a játék közben esek ki a versenyből.”

„Többször nem is veszek részt, mert mégis mi értelme? Öt hónapon keresztül készülsz, hogy nyerhess, vezeted is a versenyt, erre ez történik. Ez egy vicc! Nem is lehet eseménynek nevezni, ez egy bohócműsor!”

„Ezért gondolom, hogy jobb kiesni, mint 6 órán keresztül a 15. helyen vezetni, aminek semmi értelme. Ez egy szégyen, azok után, hogy mennyi munkát tettünk bele csapatként.”

„Nagyon remélem, hogy a szervezők elgondolkoznak azon, hogy hogyan tovább, mert szerintem ezen a platformon nem fog menni a dolog. Vége a játéknak. Akkor is több esélyem lenne nyerni, ha Vegasba mennék kaszinózni.”

„Szerintem letörlöm a játékot, legalább lesz egy kis szabad tárhely a PC-men. Remélem, mindenki más is letörli a játékot” – mondta Verstappen.