Max Verstappen arról híres, hogy mindig kimondja a gondolatait, ami szélsőséges helyzeteket eredményez. A holland gyakran bírálja a Red Bull csapatát, ha nem elégedett, mint például idén. Christian Horner szerint azonban ez nem probléma, sőt örül neki.

Max Verstappen a sorozatban második győzelme ellenére is kritikusan nyilatkozott a Red Bull Racingről. Ez annak köszönhető, hogy idén a csapatnál megbízhatósági problémák folyamatosan előfordultak, és ennek véget kell vetni a holland szerint. Christian Horner örül, hogy Verstappen ilyen motiváltan tartja csapatát.

Az osztrák alakulat szezonkezdete hullámzóan alakult. Verstappen az első öt futamból hármat megnyert, de a másik kettőn kiesett. Sergio Perez szintén kiesett egy futamon, és Miamiban is műszaki problémája volt. Ha ehhez hozzávesszük Verstappen pénteki problémáit Miamiban, akkor már érthető, honnan ered Verstappen ingerültsége.

A regnáló világbajnok nagyon jól tudja, hogy nem lehet ilyen gyakran kiesni, ha világbajnok akar lenni, ezért többet követel a csapatától. Ahol mások azon tűnődnek, hogy ez nem túlságosan kritikus-e néha, Horner nem akar tudni róla. A brit a Motorsport.com-mal beszélgetve elmondja, hogy ők egy csapat, és mindannyiuknak együtt kell haladniuk.

„Mi hajtjuk őt, ő pedig minket, mint egy dinamikus csapat” - mondta a Red Bull Racing csapatfőnöke. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy Verstappen joggal követelőzik. A világbajnoki címe után Horner szerint nem tétlenkedett, és a holland még érettebben vezet, mint az elmúlt években. Ez már három szép győzelmet eredményezett Szaúd-Arábiában, Imolában és Miamiban idén.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL