hero image

Verstappen különleges sisakot mutatott be a Holland Nagydíjra apja, Jos tiszteletére

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/09/01 13:14
Max Verstappen édesapja tiszteletére készített sisakban indul a Holland Nagydíjon, melyet már be is mutatott a rajongóknak és az érdeklődőknek egy általa készített Youtube-videóban.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Max Verstappen egy különleges sisakban versenyzik majd Zandvoortban, amellyel édesapja, Jos Verstappen előtt tiszteleg. A bajnoki éllovas a YouTube-csatornáján közzétett videóban leplezi le a sisak dizájnját, amely igazán retró hangulatot idéz meg.

„A Holland Nagydíj közeledtével úgy gondoltam, hogy az idei év nagyszerű alkalom lenne arra, hogy kifejezzem hálámat mindazokért az erőfeszítésekért, amelyeket édesapám értem tett kisgyerekkorom óta, hogy eljussak oda, ahol ma vagyok, világbajnokként" - magyarázza a bajnoki éllovas a videóban.

A sisak dizájnjában egyértelműen felismerhető az a dizájn, amellyel Jos F1-es versenyzőként vezetett annak idején. Verstappen az eredetihez hasonlóan édesapja logóját is elhelyezte a hátulján. „Ez nagyon személyes számomra, hiszen igazán különleges, hogy ezzel a dizájnnal vezethetek" - mondta a regnáló világbajnok.

Verstappent a futam legnagyobb esélyesének tartják, ugyanis elképesztő dominanciát mutatott be Spában. A regnáló világbajnok előnye óriási a bajnokságban, így nyomás nélkül várhatja a hazai futamát.