hero image

Verstappen mégis beadta a derekát – szerepelni fog a Drive to Survive-ban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/06/30 13:17
Max Verstappen elmondta, hogy „többet fogunk majd látni belőle” a Netflix sikersorozatának legújabb évadában, miután találkozott annak producereivel, kiket korábban azzal vádolt, hogy csak mesterkélt drámát kreálnak.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Verstappentől egyetlen közvetlen interjút vagy megnyilatkozást sem láthattunk a Drive to Survive negyedik évadában, miután a bajnoki címvédő úgy döntött, nem akar benne szerepelni, mert nem volt elégedett azzal, ahogyan a dokumentumsorozat a valóságot bemutatta.

A holland emellett úgy érezte, hogy nem megfelelő színben tűntetik őt fel, mivel csak korábbi interjúk formájában lehetett hallani a hangját, és szerinte azóta már sokat változott emberként és versenyzőként is.

Nem Verstappen volt egyébként az egyetlen pilóta, aki idén felszólalt a sorozat mesterkéltsége ellen, de vannak olyanok is, akiknek ezzel nincs bajuk, hiszen a Drive to Survive hatalmas sikernek örvend világszerte.

Ennek bizonyítéka az is, hogy nemrég berendelték az ötödik és hatodik évadot, miközben az F1-et vezető Stefano Domenicali próbálja arra buzdítani a versenyzőket, hogy igenis szerepeljenek benne.

A Red Bull hollandja most azt mondta, hogy beszélt a sorozatot készítőkkel, és egészen jól megértették egymás szándékait a jövőre nézve. „Tavaly nem igazán voltam benne. Volt pár dolog, amivel nem voltam túl elégedett” – mondta a Barstool Sportsnak adott interjúban Verstappen.

„Főleg a pilóták közötti rivalizálások meghamisítására gondolok. Számomra ez nehéz helyzet, mert a széria nyilván óriásit megy Amerikában. Ettől függetlenül olykor máshogy mutatnak be néhány pilótát, mint amilyenek valójában. Ezért az emberek azt gondolhatják valakiről, hogy mekkora s***fej, miközben egyáltalán nem az.”

„A jövőre nézve sikerült megállapodnunk arról, hogyan dolgozhatnánk együtt. Szóval a következőkben biztosan kicsivel többet látnak majd belőlem” – zárta mondandóját a bajnoki éllovas, aki talán a DtS következő etapjában már egy újabb bajnoki címmel a zsebében szerepelhet majd.