hero image
dppi

Verstappen: Nem fogom megnézni Hamilton és Pitt filmjét!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/12/20 11:45
A Red Bull-pilóta Max Verstappen kijelentette, hogy nem fogja megnézni azt a Forma-1-es filmet, amelyben Brad Pitt játszik, és Lewis Hamilton cége, a Dawn Apollo Films is szerepet kap benne.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Bár korábbra tervezték, a sztrájkok miatt csak várhatóan 2025-ben fog megjelenni az a Forma-1-ről szóló film, amelynek főszereplője Brad Pitt lesz, és a filmből szerepet vállal a Lewis Hamilton által tulajdonolt Dawn Apollo Films is.

Nem meglepő módon Max Verstappen nincs oda a hollywoodi filmért, azt viszont hangsúlyozta, hogy kiváló színésznek tartja Brad Pittet:

„Szeretem a filmeket és Brad Pitt természetesen egy remek színész. Az austini futam előtt láttam néhány klipet az új filmből a versenyzői megbeszélésen, és elmagyarázták, hogyan forgatták.”

„Jó volt látni, de nem igazán érdekel a dolog. Nem kell megnéznem egy filmet a saját sportomról” – magyarázta a Formule1 magazinnak.

A holland azzal folytatta, hogy nem szereti a mesterséges elemeket, azonban tudja, hogy a Forma-1-ben és más sportokban is „kötelezőek” az ilyen elemek:

„Ez a film egy kitalált sztori és mindent túldramatizálnak, amit imádnod kell. Szerintem viszont ez nem színjátszás, hanem maga a világ, amiben élünk. Egyszerűen ez így működik. Megesik, hogy mi is játszunk.”

„Én nem szívesen teszem ezt, de ez is része a Forma-1 és más sportok politikai játékának. Az évek folyamán kicsit jobb lettem abban, hogy mit mondjak és mit ne mondjak, de összességében egyértelműen önmagam vagyok, nem pedig egy színész” – fogalmazott a holland.

.