hero image
DPPI

Verstappen nem kérdezett, rögtön megbüntette Leclerc-t az Osztrák Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/02 20:31
Max Verstappen ezúttal csak részben unatkozhatott, mert a Ferrarik gyorsabbak voltak a vártnál, ugyanakkor nem volt veszélyben az első helye.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Max Verstappen előnye már drasztikusnak mondható a bajnokságban, ugyanakkor az első futam óta sejthető volt, hogy a Red Bull idén is mindent vinni fog, és talán még könnyebben, mint tavaly.

Az eddig lezajlott futamok ezt erősítik meg, ráadásul Sergio Pérez formán kívül versenyez a másik Red Bullal, tehát még egy igazán szoros házon belüli csatát sem láthatunk, mint 2016-ban Lewis Hamilton és Nico Rosberg között.

Ez most elképzelhetetlen, és sokan szeretnék, hogy Hamilton, Leclerc, Russell, Norris vagy Alonso legyen Verstappen csapattársa. Érdekes lenne látni a végeredményt, különösen Alonsóval, aki még a 40-es éveiben is pokolian gyors.

A Ferrarik az Osztrák Nagydíjon jobb tempót mentek, miközben Kanadában sehol nem voltak. Rendkívül hektikusan teljesít az olaszok gépe, viszont most Leclerc is ráérzett a ritmusra, ám az a „veszély” nem állt fenn, hogy nyerjen.

Verstappen nem kérdezett, az első komoly lehetőségnél elment a Red Bullal a Ferrari mellett. Más dimenziót jelent ez az autó, amit a holland világbajnok remekül használ ki, és nem ad igazán esélyt senkinek.