hero image
dppi

Verstappen nem viccelt, négyet előzött a bokszban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/11/04 18:36
Max Verstappen el akarta kerülni, hogy feltartsák, és ennek érdekében gyorsan előzött párat a bokszutcában.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Érdekesen alakult a sprint szétlövés a Brazil Nagydíjon, és nem olyan eredmény született, amit vártunk volna. Legalábbis másra tippeltünk, még akkor is, ha tudtuk, hogy a McLarenben ott van a meglepetés ereje.

Ez Norris esetében különösen megvan, de Piastri is kezd felnőni a feladathoz. Most azonban igen nagy volt a két autó között a különbség és a távolság, a brit joggal lehetett nagyon boldog, akárcsak a csapat.

Verstappen igazán akkor elégedett, ha az első helyen végez, és ehhez hozzá is szokhatott idén. Még mindig csak három olyan futam volt, amin nem elsőként ért célba, és ez egy új, hihetetlen rekord.

Megosztó a személyisége, már csak amiatt is, mert háromszoros világbajnok és minden idők egyik legjobbjának tartják. Maxban minden megvan, ami csak kell, akárcsak Ayrton Sennában volt, de a brazil egy egészen más korszakban volt hős.

A hollandot sem kell félteni, hamar feltalálja magát a pályán. Így volt ez legutóbbi is a bokszban Interlagosban, amikor fogta magát, és előzött párat, mert nem akarta, hogy feltartsák, hasonlót sem láttunk még tőle ezelőtt.