hero image

Verstappen odaszúrt Hamiltonnak a Chelsea-be való bevásárlás kapcsán

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/23 13:18
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen furcsának tartja, hogy Lewis Hamilton Arsenal-szurkolóként a Chelsea társtulajdonosa lehet, és elmondta, ő nem tenne úgy, mint a brit.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Csütörtökön írtak először arról, hogy Lewis Hamilton a Chelsea egyik társtulajdonosa lehet, pénteken pedig a hétszeres világbajnok is megerősítette, hogy a pletyka valóban igaz, tehát körülbelül 10 millió fonttal beszáll az angol klubba.

Hamilton befektetéséről a Press Association hírügynökség megkérdezte a tavalyi nagy riválisát, Max Verstappent, aki furcsának tartja, hogy Hamilton nem abba a csapatba vásárolná be magát, amelyiknek szurkol:

„Én a PSV-nek szurkolok, ezért sosem venném meg az Ajaxot. És ha meg akarnék vásárolni egy futballklubot, akkor teljes értékű tulajdonos akarnék lenni, hogy én hozhassam meg a döntéseket, nem pedig csak kis százalékot akarnék tulajdonolni.”

„Azt gondoltam, hogy Lewis az Arsenalnak szurkol. És elég érdekes, hogy ha Arsenal-szurkolóként a Chelsea-be vásárolod be magad. De mindenki azt csinál a pénzével, amit csak akar, majd meglátjuk, mi sül ki a dologból” – fogalmazott Verstappen.