hero image

Verstappen örül, hogy újra élesedik a rivalizálás Hamiltonnal

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/03 15:49
Max Verstappen támogatja Lewis Hamilton döntését arról, hogy a 40-es éveiben is a Forma-1-ben marad és „remek csatákat” lát a jövőben emiatt.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Lewis Hamilton sokáig azt mondta, nem akarja Fernando Alonso példáját követni és még a 40. születésnapja előtt visszavonulna. A Mexikói Nagydíj előtt azonban a hétszeres világbajnok közölte, tárgyalásokat kezd a Mercedesszel egy új szerződésről, amivel 40 év felett is a csapatnál fog versenyezni.

Miután 2021-ben hatalmas csatában vette el Hamiltontól a világbajnoki címet, Max Verstappent megkérdezték, izgul-e attól, hogy riválisa a sorozatban marad: „Azt teszi, amit jónak lát és ha versenyezni akar, tegye azt” – mondta.

„Szerintem belegondolva mindig is remek csatáink voltak. Biztos vagyok benne, hogy lesznek is még az elkövetkező években, a többi csapat is közelebb fog érni, szóval kíváncsi leszek, kikkel fogunk harcolni a jövőben.”

Verstappen idén megdöbbentő magabiztossággal döntögeti a rekordokat, először Hamilton csúcsát döntötte meg az egy évben szerzett legtöbb pont terén, majd ő lett az egy szezonban legtöbb futamgyőzelmet szerző pilóta 14 elsőséggel.