Max Verstappen, Carlos Sainz Jr. és George Russell szépen egymásra talált a Las Vegas-i Nagydíj hosszú egyenesében.

Az emberek többségének tetszett a Las Vegas-i Nagydíj, ami hozott pár érdekes jelenetet. Norris nagyot csattant, de szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket, aminek mindenki örült, mert félelmetes volt a helyzet.

A nagydíj nem indult simán, az FP1 mintha nem is lett volna, majd az FP2 ideje alatt még csak a VIP-vendégek sem lehettek ott a nézőtéren. Ebből még nagy botrány is lehet, hiszen a rajongók sokat fizettek a jegyekért.

A futamra viszont nem lehetett panaszunk, ahogyan az időmérő edzésre sem. Mindig történt valami, és közben Verstappen egyre nehezebb helyzetben találta magát a Red Bull volánja mögött.

Hiába, mert így is megnyerte a futamot. Mindenfajta hátráltatás ellenére is. Ezzel ismét bizonyította, hogy soha nem szabad őt leírni, és aki ezt megteszi, az általában nem jár jól, csalódni fog.

Az alább látható videó az egyik legjobb onboardos anyag a hétvégéről, ahogyan a Ferrari, a Red Bull és a Mercedes egymásnak feszül. Kemény csata volt az egyenesben, amiből lehetne sokkal több is.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL