Max Verstappen többek között Michael Schumacher és Ayrton Senna nyomdokaiba lépett a legutóbbi kiesésével, aminek azonban nem tud örülni.

Őrületes rekordok vannak már most Max Verstappen mögött, és ez csak a kezdet. Mivel még mindig nagyon fiatal, és ha abból indulunk ki, amit Fernando Alonso művel a 40-es éveiben, akkor igencsak szép idők várhatnak a hollandra a következő két évtizedben. Emiatt jó esélye lehet arra, hogy akár 10 világbajnoki címet gyűjtsön.

Ennek lassan már most megvan a fele, nehéz elképzelni, hogy idén ne ő legyen az, aki ismét felér a csúcsra. A Red Bull nagyon gyors és megbízható, bár legutóbb épp a technikával akadt gond, ugyanakkor azelőtt Max 2022-ben esett ki, szintén az Ausztrál Nagydíjon. Azóta szinte csak nyert, mellyel új rekordokat állított fel.

Ennek mindenképpen tud örülni, annak viszont már nem, hogy a legutóbbi kiesésével olyan nevek nyomdokaiba lépett, mint Michael Schumacher és Ayrton Senna. A németnek és a brazilnak is voltak jó győzelmi sorozatai, amik azonban ilyen-olyan okok miatt megszakadtak. Erről készült is egy remek videós anyag, aminek örülni fogtok.

Verstappen a tavalyi Japán Nagydíj óta csak nyert, ami összesen 9 győzelmet jelentett számára. Ez lett volna sorozatban a 10. sikere, amire már volt példa, épp tavaly, majd Szingapúrban megszakadt a sorozata egy 5. hellyel. Most még csak a futamot sem fejezhette be, pedig jó versenyt láthattunk volna közte és a Ferrari között.

A múltban számos példát találhatunk hasonlóra, melynek kapcsán a Forma-1 készített egy, már említett különleges összeállítást, amit erre a linkre kattintva érhettek el. Nincs más dolgotok, mint hátradőlni, és megnézni, mi történt. Azok, akik nem beszélik a nyelvet, ugyancsak érteni fogják, és talán még emlékeznek is pár jelenetre a távoli múltból.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL