hero image

Verstappen számára idén is gyerekkori barátja tervezi a sisakokat

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/03/17 13:20
Max Verstappen elárulta, hogy idén is láthatunk tőle jó pár egyedi sisakfestést, melyeket a 2022-es szezonban is gyerekkori barátja fog majd megtervezni.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A hétvégén kezdetét veszi a 2022-es Forma-1-es szezon és minden szem a regnáló világbajnokra, Max Verstappenre fog szegeződni. A holland azonban úgy tűnik, hogy egyáltalán nem aggódik emiatt, ugyanis minden szempontból tökéletesen felkészült az előtte álló, ismételt kihívásokra.

Bár Verstappen minden figyelmét a versenyzésre összpontosítja, arra is ügyel, hogy a pályán is élsportolónak tűnjön, és hogy találkozzon a rajongóival. A világbajnok saját weboldalával, a Verstappen.com-mal folytatott beszélgetésben elárulta, hogy a következő szezonban is több különleges sisakdizájnnal kíván előrukkolni.

Verstappen egy gyerekkori barátjával dolgozik együtt a különleges sisakokon. „Ez nagyon jól bevált számomra, mert nem kell sok beleszólást adnom, mert ő azonnal tökéletes dizájnokat és színeket választ, amelyek illenek egy adott nagydíjhoz. Idén is lesz néhány különleges sisakdizájnunk" - magyarázza Verstappen az interjúban.

A Red Bull Racing kiváló előszezonon van túl, így úgy tűnik, hogy az első bahreini futamon azonnal készen állnak majd a győzelemért folytatott harcra. Nem lesz egyszerű dolguk, hiszen idén nemcsak a Mercedes, hanem a Ferrari és a McLaren is győzelemre törne. Címvédőként azonban idén a hollandtól várják a legtöbbet a paddockban.