Max Verstappen és a Red Bull új kezdeményezésében különböző versenycsapatok fognak össze, mind a virtuális, mind a valós világot átölelve.

Verstappen köztudottan rendszeresen indul különböző online versenyeken, a Verstappen.com Racing a virtuális és a valós világ kategóriáit fogja egyesíteni. A Team Redline eSport-csapat ( amelyben Verstappen gyakran versenyez) fogja képviselni az új vállalkozást a digitális eseményeken.

A való világban Verstappen édesapja, Jos a Verstappen.com Racing színeiben fog versenyezni a Belga Rali Bajnokságban, és a csapat fogja támogatni Thierry Vermeulent is az ADAC GT Masters bajnokságban való debütálásában.

A Verstappen.com Racing x Red Bull logója mind a virtuális, mind a valós világ versenyzőinek ruháján megjelenik majd. Verstappen izgatottságáról beszélt az új projekt kapcsán, és bevallása szerint reméli, hogy megoszthatja tapasztalatait más versenyzőkkel is.

„A versenyzés mindig is a legnagyobb szenvedélyem volt az életemben, attól a pillanattól kezdve, hogy először ültem gokartba, egészen a mai napig. A saját Forma-1-es karrierem mellett a virtuális versenyzés az, aminek a legtöbb időt szentelem" - mondta a 2021-es világbajnok a honlapján, a Verstappen.com-on, melyet a RacingNews365.com idézett.

„Igazán boldog vagyok, hogy a Verstappen.com Racing csapattal megoszthatom a versenyzés iránti szeretetemet olyan versenyzőkkel és csapatokkal, akikkel szoros kapcsolatot ápolok. A szórakozáson kívül, a versenyzői tudásomat is megoszthatom velük, ami remélhetőleg mindenkinek segít abban, hogy fejlődjön."

„A Red Bull-lal mint céggel való szoros partnerséget tükrözi az is, hogy a következő években is támogatják a Verstappen.com Racing csapatot, ami nagyon büszkévé tesz. Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát, és továbbra is teljes erőbedobással nyomhassam” – tette hozzá a világbajnok.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL