ERŐSEN AJÁNLOTT

Videó: Hajszálon múlt a bizarr Red Bull-Sauber baleset a hungaroringi FP2-n
hero image
844 n

Verstappen visszatért, a szurkolók szíve talán még nem készült fel erre – nemzetközi sajtóvisszhang a Szaúd-arábiai Nagydíj után

Lelkesen, komoly izgalmakról írt a nemzetközi sajtó a Forma-1-es Szaúdi Nagydíjról, a spanyol AS szerint pedig a szurkolók szíve talán még nem készült fel arra, hogy ismét az utolsó körben dőlhet el a bajnoki cím – számolt be róla az MTI.

NAGY-BRITANNIA

The Guardian

„Egy olyan szaúdi hétvégén, melyen a dráma a pályán túl zajlott, végül sikerült középpontba kerülnie a futamnak. Az élen különleges teljesítményt nyújtva, izgalmas, fej fej melletti csatában Max Verstappen végül legyőzte Charles Leclerc-t, és ők mindketten egyértelmű esélyesei ebben az idényben a világbajnoki címnek.”

The Sun

„Ütésváltás Max Verstappen és Charles Leclerc között az élen Szaúd-Arábiában, ahol mindeközben Lewis Hamilton a mezőny hátsó részében küzdött.”

SPANYOLORSZÁG

AS

„Ha nagyon szeretnénk valami problémát találni az idei szezonban, az legfeljebb az lehet, hogy a szurkolók szíve talán még nem készült fel egy újabb, az utolsó futam utolsó köréig tartó párharcra.”

OLASZORSZÁG

La Gazzetta dello Sport

„Max Verstappen revánsot vett, de a Ferrari és Charles Leclerc erősebb, mint valaha. A taps a Red Bull világbajnoki címvédőjének járt Szaúd-Arábiában, miután sikerült megismételnie csapattársa, Sergio Pérez szombati bravúrját, és legyőznie az olaszok megvadult monacói versenyzőjét.”

Corriere della Sera

„Szükség volt a kolosszális izgalmakra, hogy csillapítani lehessen a pályán kívül történtek miatt kialakult aggodalmat és állandó feszültséget. Max Verstappen visszavágott Charles Leclerc-nek a Bahreinben történtek után, de mint egy kerékpárverseny sprintbefutójánál, itt is egészen a leintésig nyitott volt, hogy ki halad át elsőként a célvonalon.”

NÉMETORSZÁG

Bild

„Verstappen újra úgy versenyzett, ahogyan egy világbajnoknak kell! A címvédő egy látványos előzéssel lehagyta Leclerc-t és győzött. Visszatért!”

Süddeutsche Zeitung

„Verstappen Leclerc ellen, megismétlődött az egy hete, Bahreinben látott csata, két döntő különbséggel: Verstappen ezúttal elől maradt, s most nem adta meg magát a versenyautója. És úgy tűnik, kialakult egy új párharc, amely meghatározó lehet a következő 21 verseny során.”

SVÁJC

Blick:

„A Formula–1-nek új csúcspárharca van.”

AUSZTRIA

Krone

„A Red Bull szupersztárja nagyon izgalmas hajrában küzdötte le Charles Leclerc-t, miután trükkösebbnek bizonyult nála.”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL