hero image
dppi

Verstapppen nevetségesen könnyed előzése Leclerc ellen Las Vegasban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/19 11:12
Max Verstappen úgy nyerte meg a Las Vegas-i Nagydíjat, hogy ütközött és még büntetést is kapott.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Verstappen továbbra is gőzerővel halad előre, immáron háromszoros világbajnokként. Rendkívül erős az a teljesítmény, amit letesz az asztalra, bár ehhez van egy autója is, amivel nem lehet felvenni a versenyt.

Legalábbis az egyik Red Bullal nemigazán, mert Pérez fényévekre van a csapattársától. Las Vegasban is csalódást okozott, amikor az utolsó méterek előtt elvesztette a második helyét a Ferrarival, szemben.

Fogták a fejüket a rajongók, addig a Ferrarinál csak részlegesen tudtak ennek örülni, mert a pole-ból várhatták a futamot. Annak ellenére kaptak ki, hogy Verstappen ütközött és időbüntetést is kapott.

Minden a Ferrarinak állhatott volna, de hiába, a Red Bull kiénekelte a sajtot a szájukból a villanyfényes versenyen. Az éjszakába nyűló viadalon is történtek érdekes dolgok, és még mindig nincs vége a szezonnak.

Alább azt a manővert láthatjátok, ahogyan Verstappen megérkezik Leclerc mögé, majd szabályosan kikerüli. Ezzel gyakorlatilag biztossá vált az újabb győzelme, amit lassan számon tartani is nehéz.