hero image
DPPI

Vettel élete egyik legnagyobb előzése a Brit Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/06 13:05
Megkezdtük a hangolást a Brit Nagydíjra, ami Sebastian Vettel számára is különleges marad, és volt egy előzése, mely láttán sokak szája maradt tátva.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Sebastian Vettel sokáig hazai pályaként tekinthetett Silverstone-ra, hiszen a Red Bull ugyan osztrák csapat, a központja Milton Keynes-ben van. Rengeteg brit szakember dolgozik a csapatnál, és ez mindig különleges ezeken a nagydíjakon.

Ráadásul Vettel nagy szerelmese az F1 történelmének, Silverstone pedig az egyik legrégebbi helyszín. Egy igazi legenda, ami nélkül nem lehet elképzelni a naptárat, de szerencsére nem kell erre gondolnunk.

Vettel sem panaszkodhat, volt pár élvezetes futama a Brit Nagydíjon, és ha valami, ez a helyszín biztosan hiányozni fog neki. A közönség pedig megőrült a motorsportért, mindent tudnak róla, amit csak lehet.

A Ferrari versenyzőjeként is különleges volt számára Silverstone-ban versenyezni. 2018-ban például egy olyan manővert mutatott be, ami láttán sokak szája maradt tátva, jól emlékszünk erre a jelenetre.

Vettel látta a lehetőséget, és keményen beszúrta a Ferrarit a Mercedes mellé. Valtteri Bottas igazán nem tudott mit tenni, és ezek már azok az idők voltak, amikor a Halo is része lehetett a csomagnak.