hero image
dppi

Vettel: Kicsit üresnek érzem magam...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/20 18:59
Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel ma teljesítette utolsó F1-es futamát, ezt követően pedig arról beszélt, hogy ürességet érez, és megköszönte a támogatást.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Sebastian Vettel a kilencedik helyről indulva a tizedik helyen fejezte be pályafutása utolsó Forma-1-es versenyét Abu-Dzabiban, majd a top 3 mellett ő is megszólalt közvetlenül a futam után.

A négyszeres világbajnok elismerte, kicsit üresnek érzi magát, de nagyon hálás az éveken át kapott támogatásért, most pedig a versenyzőtársaké a főszerep, hogy átvegyék azt a szerepet a sportban, amit a német töltött be.

„Őszintén szólva egy kicsit üresnek érzem magam, ez egy óriási hétvége volt. Az utóbbi két szezonom sportszakmai szempontból csalódást keltő, de nagyon fontos is volt. Nagy kiváltság ebben a pozícióban lenni, és ez felelősséggel is jár.”

„Remélem, hogy át tudom adni ezt a felelősséget a többi versenyzőnek, hogy folytassák ezt a jó munkát. Megvan az erőnk ahhoz, hogy inspirálni tudunk a szavainkkal.”

„Köszönöm a támogatást, az üzeneteket, a leveleket és összességében a szeretetet. Ez hiányozni fog, de hatalmas örömöt jelentett a pályafutásom folyamán.”