hero image

Vettel reagált a Red Bull-os pletykákra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/29 17:07
Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel tagadta azt a pletykát, mely szerint a Red Bullhoz igazolna, mondván évek óta nem beszélt a csapatfőnök Christian Hornerrel.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Továbbra is kétséges, hogy hol mit fog csinálni 2023-ban Sebastian Vettel. Egyes pletykák szerint nem hosszabbítja meg a szerződését az Aston Martinnal és visszavonul, míg más híresztelések szerint a Red Bull-lal tárgyal.

Utóbbi pletykát tagadta Vettel az imolai versenyhétvégén, azt mondta, évek óta nem beszélt a Red Bull-csapatfőnök Christian Hornerrel, tehát nem is tárgyalt a brittel, akinek irányítása alatt négy világbajnoki címet nyert.

„Évek óta nem beszéltem Christiannal, szóval fogalmam sincs... tehát nem igaz” – mondta Vettel a RacingNews365 tudósítása szerint, amikor pedig az Aston Martin-os jövőjéről kérdezték, így válaszolt:

„Majd az idő megmondja. Most a jelenre koncentrálunk, hiszen egy hatalmas hegy tornyosul előttünk, amit nem tudunk egy nap vagy egy hónap alatt megmászni. Az út pedig majd eldönti, hogyan fog kinézni a következő 3-4 év.”