hero image
dppi

Vettel telefonszáma: állítólag csak egyetlen pilóta rendelkezik vele a mezőnyből

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/02/04 06:59
Sebastian Vettelről tudjuk, hogy nem igazán híve a közösségi médiának, hiszen igyekszik a magánéletét a rivaldafénytől távol élni, és talán ez az oka annak is, hogy a mezőnyben csak egyvalakinek van meg a négyszeres bajnok telefonszáma.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Amikor Vettel a tavalyi szezon végén visszavonult a királykategóriából, láthattuk, hogy mekkora megbecsülésnek és népszerűségnek örvendett a paddockon belül, és a német örökre letette a névjegyét a Forma–1-ben. Ennek megfelelően mindenki igyekezett kivenni a részét az ünnepléséből is.

Sokak számára volt példakép, míg mások a barátjuknak mondhatták őt. Az aktív mezőnyből ugyanakkor csak egyvalakinek van meg a négyszeres bajnok privát telefonszáma, legalábbis ezt állítja az Aston Martinhoz idén tartalékversenyzőként csatlakozó Stoffel Vandoorne.

Az RTL beszámolója szerint a belga 2022 végén állítólag megkérte Fernando Alonsót, hogy adja meg Vettel telefonszámát, mert minden jót szeretett volna neki kívánni a jövőre nézve. Alonso azonban így felelt: „Nekem nincs meg a száma. Csak Lewis [Hamilton] rendelkezik vele.”

Mindez meglepő lenne? Ha csak a pályán zajló csatáikat nézzük, akkor talán igen, az utóbbi években azonban Hamilton és Vettel egyre közelebb került egymáshoz, mivel látták, hogy a másik mennyi mindent tesz a fontos ügyekért, mindez pedig összekovácsolta őket.

„Remélem, mindig barátok leszünk. Remélem azt is, hogy más dolgokat is csinálhatunk majd együtt a versenyzésen kívül” – mondta a brit Vettel visszavonulása kapcsán még tavaly. És mivel látszólag csak neki van meg a száma, így legalább könnyebben vehetik fel egymással a kapcsolatot.

Persze szinte biztos, hogy Mick Schumachernek is megvan Vettel száma, hiszen a két versenyző nagyon jóban van egymással, nemrég például a Bajnokok Tornáján alkottak egy csapatot, de az egyéni versenyben össze is csaptak egymással.

Persze Schumacher idéntől már nem állandó pilóta, szóval a címben lévő állítás továbbra is igaznak tűnhet.