Sebastian Vettel továbbra sem zárja ki, hogy ismét a Forma-1-ben versenyezzen - német sajtóhírek szerint ismerős helyen is próbálkozhat.

Sebastian Vettel pár napja egy Porsche-hiperautóban tesztelt, így nyilván megindultak a találgatások arról, hogy részt vehet-e a német gyártó WEC-csapatával a Le Mans-i 24 órás futamon.

De nem csak erről szólnak vele kapcsolatban a hírek mostanában, a németet, amióta Lewis Hamilton Ferrariba igazolása hivatalossá vált, rendre összehozzák Toto Wolff csapatával, és ő még egyszer sem zárta ki, hogy visszatérjen a Forma-1-be.

A Bild írt egy cikket arról ezek után, hogy mi várhat a németre a jövőben, és bár azt kategorikusan kizárták, hogy a Mercedes szemet vetett volna rá - szerintük Hamilton ülésére Max Verstappen, Andrea Kimi Antonelli és Fernando Alonso esélyesek - mégis van esélye, hogy ismét az F1-ben szerepeljen.

A lap szerint ugyanis a Red Bull tárt karokkal várná őt, "ha Max Verstappen távozna vagy Sergio Perezzel nem hosszabbítanának szerződést", ami biztos bombahír lenne - némileg azonban árnyalja a képet, hogy a négyszeres világbajnok épp pár napja nyilatkozott úgy, hogy szerinte "átlátszóbban" kellene kezelnie a bikás vállalatnak a Christian Horner körüli botrányt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL