hero image
dppi

Videó: A harmadik bahreini tesztnapra is jutott műszaki hiba, Bottas autója adta meg magát

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/25 13:59
A 2023-as Forma-1-es szezon mindhárom napján megadta magát egy autó, az Aston Martin és a Mercedes után ezúttal az Alfa Romeónak kell egy ilyet kiküszöbölnie.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Nem kellett sokat várni a Forma-1 2023-as tesztjeinek első piros zászlajára, ugyanis csütörtök reggel az Aston Martin az első körben megadta magát és Felipe Drugovichnak félre kellett vele állnia.

A második napon a Mercedes miatt állt az edzés, ugyanis délután George Russell Mercedes W14-esének akadt fatális hidraulikai hibája, holott már eleve nem az ő napjuk volt a tegnapi, mivel Hamilton is szenvedett már délelőtt. Volt egy leállása Csou Kuan-jünek is, de az már eleve VSC-fázis alatt volt, így nem kellett miatta leállítani az edzést

A szombat délelőtti szakaszon aztán kétszer is meg kellett szakítani a körözést, először azért, mert Sergio Perez Red Bull RB19-eséről leesett egy szenzor és ezt kellett eltakarítania a pályabíróknak.

Aztán valamivel később már trélerre is szükség volt, Valtteri Bottas Alfa Romeója robbant le ugyanis váltóhibával, két nap alatt másodszor állt meg tehát az autójuk, ami nem feltétlenül jó jel a csapatnak.