hero image
dppi

VIDEÓ: Ezzel a körrel szerezte meg Verstappen az Ausztrál Nagydíj pole pozícióját

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/04/01 18:59
Az Ausztrál Nagydíjon sem bérli ki az első rajtrácsot a Red Bull két Forma-1-es autója, de Max Verstappen remek kört ment, amit alább meg is nézhettek.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az Ausztrál Nagydíj időmérőjén nem sokáig kellett várni az első drámai jelenetre, ugyanis Sergio Perez már a Q1-ben búcsúzni kényszerült, miután - állítása szerint fékhiba miatt, de Helmut Marko szerint vezetői hiba volt - a kavicságyban kötött ki.

Ezután úgy tűnt, hogy Max Verstappen számára borítékolható lesz az első rajtkocka, azonban a Q2 végül jóval szorosabbra sikerült, mint várhattuk, ráadásul a harmadik időt itt még Nico Hülkenberg autózta.

A Q3-ban aztán ismét úgy tűnt, hogy a holland világbajnoki címvédőnek problémái akadnak, az első körébe többször is belehibázott, így a két Mercedes és Alonso voltak a legerősebbek az első gyorskörök után.

Volt azonban még hátra pár perc, és a végén Verstappen végül mégiscsak össze tudta hozni azt az időt, amivel maga mögé tudta utasítani a riválisokat. Az alábbiakban megtekinthetitek, hogyan sikerült ez neki: