Egy újabb nagyon eseménydús időmérő edzésen vagyunk túl a Forma-1-ben, és történt egy hatalmas baleset is.

Mint arról korábban beszámoltunk, óriási balesettel indult a Szingapúri Nagydíj időmérő edzése. Stroll dobta el a gépet, méghozzá rendkívül látványos módon, de szerencsére a kanadai nem sérült meg.

Az Aston Martin viszont totálkárosra tört, gyakorlatilag nem marad épp alkatrész az autót, amit a szerelőknek az éjszaka folyamán teljesen át kell építeniük. Ez minden bizonnyal motor- és váltócserét is fog jelenteni sok egyéb más mellett.

Ez egy újabb éles kritika Stroll felé, aki egyelőre megtarthatja az ülését, viszont, ha így folytatja tovább, az is kevés lehet, hogy az édesapja a tulajdonos. Csak meg kell nézni, hogy Alonso mit művel a 40-es éveiben ugyanazzal az autóval.

Történtek még más sokkoló dolgok is, például ezúttal mindkét Red Bull kiesett a Q2-ben. Ahhoz már hozzászokhattak a „bikáknál”, hogy Pérez idő előtt távozik, de Verstappen drámája abszolúte mélyütés volt.

A Ferrari hozta a kötelezőt az eddig látottak alapján, bár Russell igen közel volt a pole-ban végzett Sainz mögött. A harmadik legjobb időt Leclerc rakta össze, majd jön Norris és Hamilton Magnussen és Alonso előtt. Az időmérő összefoglaló videóját erre a linkre kattintva érhetitek el.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL