hero image
dppi

Videón a jelenet, amiért Ricciardót kórházba kellett szállítani a Holland Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/08/25 18:11
Nem kezdődött valami jól a McLaren és az AlphaTauri versenyzőjének hétvégéje a Holland Nagydíjon, ráadásul Daniel Ricciardót kórházba kellett szállítani.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Sokat vártak a nézők arra, hogy ismét Forma-1-et láthassanak, de a nagy szünet véget ért. Ez pedig egyúttal azt is jelenti, hogy újra felbőgtek a motorok, és hamarosan megrendezik a Holland Nagydíjat.

Pénteken két szabadedzést is rendeztek, amik nem mentek simán. Ugyan az időjárással nem volt nagy gond, voltak necces jelenetek, viszont Verstappen megmutatta, hogy még mindig őt kell legyőznie a többieknek.

Ez önmagában nem okozhat meglepetést, és kvázi már világbajnoknak mondhatja magát, méghozzá háromszorosnak. Nagyon közel áll ahhoz, hogy mindez megtörténjen, lassan matematikai szinten is.

Nincs veszélyben a címe, addig más pilóták azért küzdenek, hogy a rajtrácson maradjanak. Daniel Ricciardo például nagy lehetőséget kapott az AlphaTaurinál, bár sokan azt várták, hogy Pérez helyére ülhet be a Red Bullnál.

A Holland Nagydíj olyannyira rosszul sikerült neki pénteken, hogy egy becsapódás után a helyi kórházba vitték vizsgálatokra. A McLaren versenyzője szállt bele először a falba, majd jött Ricciardo.