hero image
dppi

Videón a Magyar Nagydíj pénteki napjának leggyorsabb köre a Ferrarival

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/22 09:21
Charles Leclerc jó tempót ment a Ferrarival pénteken a Magyar Nagydíj első napján, de ez még nem jelent semmit.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Egy nagyon hangulatos és eseménydús első napon vagyunk túl a Forma-1 Magyar Nagydíján. Még az eső is megérkezett a Hungaroringre, ami okozott némi felfordulást, bár nem mindenkinél, mint azt láthattuk.

Sergio Pérez nagyon hamar eldobta a Red Bullt pénteken, aminek csúnya autótörés lett a vége. Az egyik kisfiú még el is sírta magát, de szerencsére a mexikói versenyzőnek nem esett baja, viszont ezzel megint nehéz helyzetbe hozta magát.

Carlos Sainz Jr. már szerencsésebb volt, nem tört rommá a Ferrari alatta, ám őt is megviccelték az esős feltételek. Egyelőre nehéz lenne felállítani a pontos erősorrendet, mert a Magyar Nagydíjon sosem tudni, mi történik a következő programon.

Max Verstappen minden bizonnyal favorit marad a Red Bullal, így a legnagyobb kérdés az, hogy kik azok, akik közvetlen mögötte végezhetnek. A Ferrari idén rendkívül hektikusan teljesít, pályáról pályára változik a teljesítményük.

Pénteken például az olaszok rakták össze a leggyorsabb kört, ami Charles Leclerc nevéhez fűződött. A monacói szép kört rakott össze a legendás pályán, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg egy belsőkamerás felvétel kíséretében.